Ervaringsverhalen

Emma van Vlimmeren (12) “Aanrader voor kinderen met migraine”

“In 2013, tijdens een Sinterklaasviering op school, kreeg ik voor de eerste keer hele zware hoofdpijn. Mijn papa dacht dat het migraine was. Ik was gevoelig voor licht en moest overgeven. Toen ik het zes keer binnen een half jaar tijd kreeg, zijn we naar de dokter gegaan. Maar omdat ik toen nog geen 12 jaar was, mocht ik geen migrainemedicijnen nemen…..

Lees verder

Hans Doreleijers (65):“De resultaten tellen”

“Ik ben een heel blij mens. Ik kwam bij Marij vanwege een ernstige mate van duizeligheid. Ik werd door twee mensen attent gemaakt op de praktijk van Marij omdat ze goede ervaringen met haar hadden. Ik was volledig beperkt, kon amper lopen, fietsen of autorijden. In het ziekenhuis dachten ze aan TIA’s. Ik ben bij een duizeligheidscentrum geweest en onderzocht door een neuroloog. Dankzij de behandeling bij Marij is nu 85% van de duizeligheid weg…..

Lees verder

Marijke (56) “Op een nieuw spoor”

Marijke had problemen met het verteren van voedsel, pijn aan haar gewrichten en last van hielspoor. “Ook had ik klachten van de overgang en dat viel niet mee. Ik kwam in een vicieuze cirkel. De behandeling bij Marij heeft me weer op een nieuw spoor gezet. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb. Ik ging met grote sprongen vooruit.

Lees verder

Petra ( 60)

Gezondheid is wel héél belangrijk! Dat besefte ik maar al te goed toen ik op mijn 56ste een eenmanszaak in de schoonmaak begon.
Net voor de aanvang schoot het in mijn rug en kon ik geen stap meer verzetten. In mijn hoofd begonnen alle radertjes al te draaien: geen werk, geen geld, geen mooie toekomst.

Lees verder

Annette (52)

De 52-jarige Annette kwam bij de praktijk, omdat ze fysiek en energetisch op was. “Daarnaast had ik zware migraine waardoor ik regelmatig dagen op bed lag. Nu heb ik bijna geen migraine meer en voel me veel fitter. Het lijkt wel alsof ik jaren jonger ben geworden. De behandelingen hebben absoluut voor een grote verbetering gezorgd. Ook al houd ik niet van naalden, toch heeft het mij enorm goed gedaan.

Lees verder